Bajnokok Tornájával zárul a 2023-as év

Különleges sprintversennyel és a bajnoki díjátadóval búcsúztatjuk a Millers Oils Classic Kupa 2023-as évadát.
OKtóber első szombatján tartjuk a Bajnokok Tornája névre keresztelt rövid távú futamot, mely Dél-Budán és Törökbálinton zajlik. Összesen három szakaszt kell teljesítenie a résztvevőknek (ezek közül az egyik összefűzött szakasz, azaz két mérést foglal magában), majd a programot követően tartjuk meg az év végi díjkiosztót (a Bajnokok Tornája külön díjakért megy, annak eredménye már nem számít bele az értékelésbe).
Egyszerű 1/100-as szakaszok és speciális feladatok is várnak a versenyzőkre a Bajnokok Tornáján. Fénykép: Szabó Zsolt, nyitókép: Tóth Bence

A szakaszokat a törökbálinti Auchan és Atlanta Center parkolójában jelöljük ki, a díjátadónak pedig a szintén itt található Cadillac Múzeum ad otthont, ahol pezsgővel köszöntjük a győzteseket. Terveink szerint reggel 9:30 órakor lesz a regisztráció, s 10 órakor elrajtol az első autó. A Millers Oils Classic Kupa eredményhirdetését 12 óra körül tartjuk. A regisztráció és a rajt helyszíne egyelőre titkos, a nevezőket e-mailben tájékoztatjuk a további részletekről.

A Cadillac Múzeum páratlan kincsei között zajlik majd a Millers Oils Classic Kupa díjátadója
A Bajnokok Tornáján az oldtimer és youngtimer kategória első három helyezett egységeit, valamint a Porsche- és a Mercedes SL-kupa győzteseit vendégül látjuk, azaz ők ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen. Természetesen szeretnénk lehetőséget adni másoknak is, hogy elinduljanak ezen a megmérettetésen, esetüken 20 ezer forint a nevezési díj. A részvétel limitált, 40 járművet tudunk fogadni.
Nevezni a www.oldtimerrally.hu oldalon, a Nevezés menüpontban lehet, a futam kiválasztásakor, kérjük, írjátok be: Bajnokok Tornája!
X