Kezdjük gyakorlással az évadot! Március 16-án 1/100-as edzés lesz Törökbálinton

Jó hírünk van mindazoknak, akik szívesen kipróbálnák, milyen egy 1/100-as ügyességi feladat, vagy gyakorolnának a Millers Oils Classic Kupa 2024-es évadának futamaira.

Március 16-án, szombaton tartjuk az Oldtimer Rally Trophy gyakorlónapját, mégpedig a törökbálinti Auchan áruház parkolójában. A program alkalmával többféle 1/100-as feladattal várjuk mindazokat, akik szeretnének megismerkedni ezzel a versenyzési ággal, s persze azokat is, akiknek már van rutinjuk, de a téli pihenő után felfrissítenék tudásukat. Az esemény reggel 9 órakor kezdődik, azonban nem muszáj már a kezdésre odaérni, hiszen 12 óráig elég sok idő lesz a szakaszok kipróbálására.

A különböző feladatok a parkoló több pontján várják majd a veteránosokat, így nem alakul ki nagyobb torlódás az egyes állomásoknál.

Fontos megjegyezni, hogy annyiszor állhatnak oda az 1/100-as feladatok rajtjához a résztvevők, amíg csak bírják kedvvel és türelemmel, sőt nemcsak veteránnal vagy youngtimerrel, hanem napi használatú járművel is jöhetnek. Magyarán az se tántorítson el senkit, ha rossz idő lesz aznap!

A gyakorlás végeztével egy rövid, 40-50 km-es túra is vár majd az indulókra: terveink szerint 12:30-kor elindul a mezőny, hogy a csapatok három mért szakaszt teljesítsenek a környéken, majd visszatérjenek az áruház parkolójába. Így kiderülhet, kinek sikerült legjobban a felkészülés.

A program díja 20 000 Ft, amit a helyszínen fizethetnek ki a versenyzők. Jelentkezni a NEVEZÉS menüpontra kattintva lehet. Kérjük, hogy a „Melyik futamra nevezel?” kérdésnél az Edzés szót írjátok be a rubrikába. Szeretettel várunk mindenkit!

 

 

 

X